Testimonials

"Omgjengelig med gjestene"

Vi sitter her og er overveldet over hvor mange fine bilder vi har fått fra bryllupsdagen vår. Ikke bare ble bildene fantastisk fine, men Martine fanget opp utrolig mange øyeblikk fra veldig mange ulike vinkler. Dette resulterte i veldig mange bilder. Hun var samarbeidsvillig fra dag en, tok til seg ideene vi hadde, og hadde i tillegg mange gode ideer selv. I tillegg er hun kreativ og kan prøve mye forskjellig dersom det er ønskelig. Hun var utrolig avslappende gjennom hele dagen, og ikke minst omgjengelig med gjestene. Redigeringsarbeidet ble gjort på rekordtid, men vi ble likevel inkludert i prosessen, noe vi er veldig imponert over. Vi vil på det sterkeste anbefaler henne som fotograf.

– Magreth & Håvard

"Voksen for alderen, ansvarsbevisst, ivrig og engasjert"

Vi fikk inntrykk av Martine som voksen for alderen, ansvarsbevisst, ivrig og engasjert. I kundeforholdet opplevde vi henne som åpen, smilende og pålitelig. Hun var flink til å forstå hva vi var ute etter, kom med forslag og var kreativ i prosessen. Vi vil varmt anbefale Martine!

– Hanne-Sophie & Mathias

"Fantastiske bilder av minner for resten av livet"

Ved første møte var Martine utadvent, lett å snakke med, positiv og hyggelig. Under fotograferingen opplevde vi henne som veldig profesjonell. Hun gav klare instruksjoner under fotograferingen, og tok liten plass under settinger hvor hun tok naturlige bilder. Fantastiske bilder av minner for livet. Vi anbefaler henne gladelig videre.

– Beate & Bendik

"Får frem følelsene som skjer i virkelighet, nesten som på film"

Martine får frem følelsene som skjer i virkelighet, nesten som på film. En ting som jeg bet meg merke i var at jeg aldri følte meg “dum” når hun tok bilder. Hun fikk meg til å slappe av slik at jeg ble mer meg selv. Jeg føler i ettertid at jeg “kjenner” igjen meg selv i bildene, og samme ser jeg med brudgommen. Hun har fått med detaljer i bilder som vi setter stor pris på, og vi kan se tilbake på denne dagen, på ekte.

– Margaret & Kjetil

"Glidde lett inn i bryllupet med sitt blide vesen og gode humør"

Under forberedelsene opplevde vi at Martine lyttet, hadde gode ideer og kom med forslag. Dette var et godt og avklarende møte som roet nervene til en kommende brud. Martine glidde lett inn i bryllupet med sitt blide vesen og gode humør. Vi følte oss avslappet og trygg sammen med henne. Vi er kjempefornøyd med bildene Martine har tatt for oss. Hun har fått med viktige detaljer og unike øyeblikk.

– Ingrid Marie & Arve

"Lyttet etter hva vi var ute etter, både når det gjelder stil og hvordan bilder som var viktige for oss å ha"

Fra første møte følte vi at Martine lyttet etter hva vi var ute etter, både når det gjelder stil og hvordan bilde som var viktige for oss å ha. Hun ga oss fritt spillerom til å komme med ideer til locations, men hadde også ideer selv som var fine. Vi ville ikke ha alt for klassiske bilder, men gjerne ute i naturen og det fikk vi! Hun fulgte oss gjennom dagen og var blid, imøtekommende og sosial, noe som var viktig for å få gjestene til å slappe av. Under vår fotoseanse var det enkelt og le å tulle, og vi hadde det kjekt mens det pågikk. Vi er veldig fornøyd med alle bildene som vi har fått, og når vi ser på dem føler vi at vi opplever dagen på nytt!

– Siri & Einar

"Rask levering"

Vi brukte Martine Sorthe som fotograf til vårt bryllup i mai 2015 og er veldig fornøyd med jobben hun gjorde. Vi hadde henne også med under vielsen, men merket ikke at hun var tilstede, men hun hadde fanget mange fine øyeblikk og husket detaljene. Profesjonelt, men samtidig en veldig god og varm tone under både forberedelser og fotografering. Kreativ, gode forslag til lokasjon etc. og god utnyttelse av tid. Rask levering på et veldig godt resultat med utrolig mange fine bilder. Anbefales varmt videre!

– Marion & Joachim