Let's capture some moments

Fuck perfection.
It's my goal to tell your story as it unfolds.
Nothing cheesy. Nothing fake.
Storytelling only.

My goal is to convert your wedding day into images, tell a story for generations to come. That's what it's all about for me.

It’s not even so much about weddings, but you and your story on any given day. Wedding days are just perfect for that. So much happening, so many great moments that tell their very own story.

So many emotions, friends and family. There couldn’t be a better day to capture moments. Moments that reflect you, as you are. If that’s what you’re after, please let me know.

Beathe & Robert

«Vi var så heldige å få ha Martine med oss hele vår drømmedag, fra frisøren tidlig om morgenen til brudevalsen var danset. Helt fra første kontakt har Martine vært punktlig, effektiv og lydhør for våre ønsker. Hun gjennomførte med glans, og på en måte som man skulle trodd at hun var en helt vanlig bryllupsgjest som gikk overens med alle. Samtidig var Martine aldri redd for å ta styringen under fotografering. Hun har humor, og får lett mennesker til å trekke på smilebåndet på en naturlig måte. Vi kan varmt anbefale Martine videre til andre!»
– Beathe & Robert

GET A GLIMPSE OF MY WEDDINGS
The storyteller

I’m a creative spirit who’s currently based out of a little town, Osmarka, in the middle of Norway. I also live in Ubud in Bali, Indonesia.

When I’m not a storyteller in weddings, I’m an entrepreneur, certified life coach, and lifestyle blogger.

I love to travel the world, stay healthy in mind and body, inspire and encourage others, and capture moments on my life journey with my dear camera.

LET'S TALK

I see the world through the lens.

Believe it or not, but I’ve been doing wedding photography since the age of 15. As I entered the 20s, I’ve captured moments in well over 100 weddings. So, what brought me to this position where I’m able to shoot weddings year after year? I truly believe it’s because I’m so easily able to create a story through the camera lens and I also think it helps with my genuine interest in human beings. I’m confident that the most important part of being a storyteller is to be able to relate and build connection with other people. So, that’s what I do. If you put trust in me and my creativity, I promise you that your wedding photos will perfectly reflect how you remember your biggest day.

01
03
TESTIMONIALS

Ingrid & Torstein

Martine var med oss hele bryllupsdagen fra morgen til sen kveld. Hun har foreviget alle de store øyeblikkene, men også små koselige situasjonsbilder i løpet av dagen. Martine tok styringa, noe som var veldig behagelig for oss. Vi og våre gjester kunne bare slappe av og nyte dagen gjennom egne øyne. Vi er så glade og takknemlige for at vi valgte Martine, og vi anbefaler henne på det varmeste til andre brudepar.

Magreth & Haavard

Vi sitter her og er overveldet over hvor mange fine bilder vi har fått fra bryllupsdagen vår. Ikke bare ble bildene fantastisk fine, men Martine fanget opp utrolig mange øyeblikk fra veldig mange ulike vinkler. Dette resulterte i veldig mange bilder. Hun var samarbeidsvillig fra dag en, tok til seg ideene vi hadde, og hadde i tillegg mange gode ideer selv. I tillegg er hun kreativ og kan prøve mye forskjellig dersom det er ønskelig. Hun var utrolig avslappende gjennom hele dagen, og ikke minst omgjengelig med gjestene. Redigeringsarbeidet ble gjort på rekordtid, men vi ble likevel inkludert i prosessen, noe vi er veldig imponert over. Vi vil på det sterkeste anbefaler henne som fotograf.

Camilla & Eirik

Tusen takk for en fantastisk dag og alle de flotte bildene vi sitter igjen med. Martine er kjempeflink til å fange de riktige øyeblikkene på bilde. Noe som gjør bildene så levende. Helt fra første møte var det så lett å slappe av sammen med henne. Jeg var veldig spent på hvordan bildene av Eirik ville bli, da han ikke er så glad i å bli tatt bilde av. Men jeg tror at han denne dagen koste seg med bildetakingen og det er takket være hvordan Martine er som person. Følte hun ble som ei venninne som tok bilder. Og da slapper en av og koser seg mer. Hun er flink til å komme med ideer og gir oss råd og feedback. Og det at Martine er leken med kameraet gjør at vi har mange flotte bilder å se tilbake på. Tusen takk til Martine for at hun ville være vår fotograf og følge oss igjennom hele dagen. Fra oss får hun bare skryt og gode ord. Anbefaler Martine på det sterkeste videre.

Beate & Bendik

«Ved første møte var Martine utadvent, lett å snakke med, positiv og hyggelig. Under fotograferingen opplevde vi henne som veldig profesjonell. Hun gav klare instruksjoner under fotograferingen, og tok liten plass under settinger hvor hun tok naturlige bilder. Fantastiske bilder av minner for livet. Vi anbefaler henne gladelig videre.»

Margaret & Kjetil

«Martine får frem følelsene som skjer i virkelighet, nesten som på film. En ting som jeg bet meg merke i var at jeg aldri følte meg "dum" når hun tok bilder. Hun fikk meg til å slappe av slik at jeg ble mer meg selv. Jeg føler i ettertid at jeg "kjenner" igjen meg selv i bildene, og samme ser jeg med brudgommen. Hun har fått med detaljer i bilder som vi setter stor pris på, og vi kan se tilbake på denne dagen, på ekte.»

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND