Family photography portraits capture a moment in time alongside those you care for most. They are treasured memories, placed on a wall or a mantle of a specific time and place. As a family photographer it is my goal to create a custom session that is fun, relaxed and real!

I enjoy working with families and helping them create memories that will last a lifetime. I am more than happy to meet you at your home, beach location, park or other area that might hold significance in your life. We will discuss locations upon booking. After your session your images will be edited and sent by email.

BOOK NOW
01
03
TESTIMONIALS

Family of 4

«Vi opplevde Martine som veldig behjelpelig i forkant av fotograferingen. Hun var interessert i ønskene våre og kom med god informasjon om hva hun ville få frem under fotograferingen- historiefortelling. Under fotograferingen var hun behagelig og naturlig å være rundt. Martine tok kontroll og fanget opp mange fine øyeblikk- også de små som oppsto underveis. Bildene hoppet inn i eposten vår allerede samme kveld så vi er veldig imponert over effektiviteten, men også nøyaktigheten til Martine. Bildene var så fine og naturlige, og hun fikk frem visjonen sin om historiefortelling.»

Family of 3

«Takk fine Martine for; interesse, fleksibilitet, kreativitet, tolmodighet, gode ideer, at du gir tid og rom for egne ønsker, ser små detaljer og fanger øyeblikk som oppstår undeeveis. Og ikke minst takk for rask jobb med redigering, for et fantastisk sluttresultat med mange fine bilder som ble tilsendt samme kveld! Martine anbefales veldig til andre som vurderer fotografering av familie eller bryllup!»

Family of 5

«Martine er utadvendt og kommer med mange gode ideer til fotograferingen. Hun stiller forberedt før fotograferingen ved å sette seg inn i hvordan vår familie er ut i fra antall og aldere, og tenkte hva som var lurt ut i fra våre barns aldere. Hun fortalte oss hva vi f.eks kunne ta med til bildene, og hadde også tatt med seg mye selv. Blant annet malesaker, kanelsnurrer, vannmelon osv til barna. Bildene fikk vi faktisk på kvelden samme dag, ferdig redigert! Resultatet kan nesten ikke beskrives, vi er så fornøyd! Vi brukte henne som bryllupsfotograf for 2,5 år siden også, så vi visste hun var dyktig. Men på de årene har hun utviklet seg og blitt enda flinkere! Vi anbefaler Martine på det sterkeste.»

Family of 11

«Takk Martine for flotte bilder av storfamilien vår. Du klarte å fange inn hver enkelt på en helt spesiell måte ute i det fri. Samtidig som du klarte å ta bilde av hele familien samlet, ikke så lett med en slik gjeng. Uka på hytta på Øydegard ble foreviget med massevis av flotte bilder som vi ellers ikke ville hatt. Rask levering som vi delte med hele familien samme kveld. Vi anbefaler deg på det varmeste til andre uansett anledning.»

Family of 5

«Vi er meget fornøyd med bildene Martine tok av vår familie.. Seansen var avslappet og naturlig, og hun hadde en veldig god kontakt med ungene. Hun fanget øyeblikk vi ikke visste at hun hadde tatt bilde, og det føltes ut som en helt vanlig dag i skogen med barna. Vi vil varmt anbefale Martine til andre småbarnsfamilier.»

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND

FAMILY PHOTOGRAPHY

package .01

1,5 timers dokumentarisk fotografering av familien • Inkluderer naturlig og avslappet portrettfotografering og fellesfotografering • Martines tilstedeværelse, humor, blikk for detaljer og harmoniske vesen under press • Ubegrenset bilder i høyeste oppløsning farge og svarthvitt & alle bruksrettigheter • Bildene leveres ferdig redigerte, klar til bruk digitalt

3.000 NOK
BOOK NOW